Teambuilding

Teambuilding en Pupquiz voor uw team

Heeft uw team meer nodig dan een dagje in een vergaderzaal zitten?
Of bent u op zoek naar een luchtige inhoudelijke aanvulling omdat u met uw team niet alleen wilt borrelen?
Wij bieden activiteiten aan op het gebied van spel & sport en door het organiseren van pubquizzen. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

De volgende opties zijn mogelijk:

De activiteiten worden georganiseerd op een locatie naar keuze (zowel binnen als buiten).
Een korte teambuilding van een halve dag
Een pubquiz om een teamavond meer diepgang te geven
Een combinatie van teambuilding en pupquiz
Inzetten extra coach om de dag nog meer inhoud te geven

Wat anderen zeggen over Verbindend Organiseren

De afgelopen 4 jaar heeft Arianne vanuit haar eigen bedrijf een steentje bijgedragen in onze organisatie Kinderopvang Ludens. Op allerlei gebied is zij actief geweest en heeft zij daar waar het nodig was, de projecten nieuw leven ingeblazen of gezorgd dat het uitvoerend werk op de locaties in goede banen werd geleid. Arianne pakte haar rol in de vorming van de IKC’s bij Ludens, heeft hierin samengewerkt met schoolleiders en gezorgd dat veel IKC’s verder zijn gebracht. Ook op diverse locaties heeft zij, daar waar nodig, de functie van waarnemend teamleider of gebiedsmanager ingevuld. Arianne beweegt zich heel gemakkelijk tussen de operatie en het tactische niveau maar verhoudt zich ook tot de strategie. [1/2]

Janneke van Offeren

Eigenlijk is zij een duizendpoot met heel veel energie, betrokkenheid en passie voor het kind. Ze weet veel en kan veel. Arianne gaat uit van ‘samen’ en ‘in overleg’ in combinatie met een knoop weten door te hakken. Op deze manier weet zij resultaat te bereiken. Arianne heeft een prettige, pragmatische kijk op werkzaamheden en is creatief in het bedenken van oplossingen. Kortom: een hele fijne competente collega om in je organisatie te hebben.
Juni 2021 [2/2]

Janneke van Offeren

Arianne is een gedreven professional en is bereidt een stapje extra te doen. Zij kent haar mensen en weet op grond van haar ervaring goed wat wel en niet werkt. Arianne heeft extra expertise van wat nodig is voor het “jonge kind”, denkt creatief mee en is daardoor van grote toegevoegde waarde.

Wilda Driesse
Wilda Driesse

Zij gaat voor het beste resultaat en houdt daarbij het belang van betrokken partijen in het oog. Ook op persoonlijk vlak is Arianne een prettige positief ingestelde persoon om mee samen te werken.

Wilda Driessen (vervolg)
Wilda Driessen (vervolg)

Arianne heeft in de praktijk laten zien dat zij enerzijds leiding kan geven in bestaande situaties (onder andere in het peuterwerk bij Rijnstad), maar anderzijds ook beschikt voor vaardigheden in het ontwikkelen van nieuwe aanpakken in het werk door haar betrokkenheid bij de totstandkoming en uitvoering van een Kind centrum in Presikhaaf, Arnhem en haar rol als pilotleider bij de totstandkoming van een Kind centrum in Klarendal, Arnhem.

Sjaak van Horssen
Sjaak van Horssen

Gewoonweg leuke dingen samendoen is teambuilding.